^Нагоре
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Група „охрана на обществения ред“ гостува в ДГ „Ален мак“

На 17.10.2019 г. в ДГ „Ален мак“ гостува полицейска група „Охрана на обществения ред“. Събитието създаде оживление и денят се превърна във вълнуващо за децата преживяване. Проведената инициатива допринесе за популяризирането сред децата на институцията, която се грижи за реда в нашия град.
Екипът на детската градина изказва специални благодарности към Кристиян Панов, ръководител на група „Охрана на обществения ред“. Повече снимки може да видите в ГАЛЕРИЯ.

ohrana or1

Откриване на 2019/2020 учебна година

На 16 септември Детска градина „Ален мак”с празнично настроение и много емоции за 45 път откри новата учебна година. Своите пожелания към децата и педагогическия колектив за успешна и ползотворна учебна година поднесоха Директора на Детската градина г-жа Татяна Митева и бившият Директор г-жа Софка Стефанова.

 

uchgod2019

ГРАМОТИ ЗА МАЛКИ ХУДОЖНИЦИ

Пет деца от детска градина Ален мак бяха отличени за участието си в конкурса „Мое вълшебно детство“

Той бе организиран от детска градина Първи юни по повод деня на детето.

Нина Недялкова от група Мики Маус, Цветелина Сусамова и Доминик Николаев от група „Мечо Пух“, „Радостина Кръстева и Елина Атанасова от група „Червена шапчица“, получиха грамоти и комплект материали за рисуване.

Наградите бяха връчени на малките художници от директора на детската градина в присъствието на всички деца от подготвителните групи.

Талантливите деца бяха поздравени с песни и аплодисменти.

Снимки – в ГАЛЕРИЯ.

Благотворителен Великденски базар в Детска градина „Ален мак”,18.04.20019 г.

 

Събраната сума е в размер 2 110,23лв.

Това е резултата на много труд, емоции, добри деца и техните родители, приятели, познати и непознати хора с добри сърца. Не просто благотворителен базар, а събиране на доброто и урок по доброта! Зареждащо, когато видиш възрастни хора отделящи стотинки и пожелаващи късмет и подминаващи ни намръщени и мърморещи хора, но за тях не става дума…

Промяната започва от нас!

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ,ПОЖЕЛАЛИДА БЪДАТ ДОБРИ!  

ВЕСЕЛ КАРНАВАЛ

С пъстър карнавал в Детска градина „Ален мак“ бе отбелязан 1 юни - Денят на детето.

Облечени с разноцветни причудливи костюми, с приповдигнато настроение и маниерна помпозност, децата от групите „Пчеличка Мая“, „Калинка“, „Мики Маус“, „Мечо Пух“ и „Червена шапчица“ танцуваха под звуците на празнични детски песни. Лъчезарните детски лица и щастливите усмивки заразиха и всички възрастни, които наблюдаваха пъстрото шоу.

Моменти от карнавала може да видите в нашата галерия.

Copyright © 2013. ДГ Ален Мак - Горна Оряховица Rights Reserved.