cropped-cropped-cropped-cropped-logo100-100.png
„Не се сърди човече“

превзе Детска градина „Ален мак“

Детска градина „Ален мак“ посвещава седмицата между 20 и 24 ноември на играта „Не се сърди, човече“. Екипът на детската градина организира турнири по емблематичната игра, чрез които по забавен начин децата да се научат да спазват правила, да печелят и да губят, да уважават желанието и правото на  другия да бъде пръв, да бъдат толерантни и добронамерени в общуването с връстници. И не на последно място – да не се сърдят!

В първия кръг на турнира „Не се сърди, човече“ се проведоха цели четири състезания - между децата във всяка група на детската градина, между родителите във всяка група, между административния и медицинския екип и между госпожите и помощник-възпитателите.

Вторият кръг на турнира се проведе на 21 ноември с много настроение, музика и танци в двора на детската градина. Участваха всички победители сред децата от първия кръг, родители и членове на екипа на детската градина.

Всички следваха указанията на зара, проявиха дисциплина и познаване на състезателните правила, а късметът споходи най-малкия участник – Михаил Василев от първа група.

Честито на всички! И на победители и на победени! Всички показаха стремеж към успеха, честно отношение към играта, уважение и приятелско отношение към партньорите!

Седмицата под наслов „Не се сърди, човече“ включва още работилнички с родители,  колажи със снимки „Усмихнат или сърдит – ти избери“ и постери „Ние не се сърдим, защото...“.

Всички материали, изработени през седмицата под наслов „Не се сърди, човече“, могат да бъдат видени в изложба пред централния вход на детската градина.